La derrota.

Només hem tret 468 vots.

[@more@] Una derrota sense pal·liatius i un desastre absolut.

Hem fet un discurs tan treballat i coherent com hem sapigut. Però no ha estat el discurs que volia o esperava la gent.

En tot cas, 467 persones han posat la confiança en el projecte que encapçalava un servidor. Molta menys gent de la que ha optat per la gran victòria de l’Ignasi i el seu equip, dels resultats del CiU de Josep Carreras, dels bons resultats de l’Altraveu o de la forta entrada del PP d’Antonio Carpio. Els felicito a tots públicament i els desitjo encerts i sort en la difícil tasca que hauran de dur endavant.

Ara no és l’hora ni el moment de fer una anàlisi, no hi ha temps ni dades, però el farem ben aviat i en profunditat. Valorarem el moment, l’estratègia, el discurs i el cap de llista. Farem una crítica tan profunda i sincera com siguem capaços.

Però, repeteixo, 467 persones, per a mi, continuen sent molta gent. I per la responsabilitat que sento per la confiança que ens han dipositat continuaré treballant amb la mateixa empenta i il·lusió que si fos regidor. Des d’on els companys i companyes d’Esquerra de Castellar m’indiquin. Sent molt conscients del lloc que el poble de Castellar ha dit que ens correspon. Deien la gent d’Esquerra de Terrassa que "si no fa vent, remarem".

Doncs remarem com cabrons!

Salut!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: La derrota.

 1. xavi diu:

  Rafa, em sap greu que no hàgiu entrat. Per la feina que s’ha de fer i per Castellar havíeu d’estar. Molts ànims a tu i a tot l’equip.
  Una abraçada
  Xavi

 2. Rafa diu:

  Moltes gràcies, Xavi.
  Felicitats a l’Altraveu per haver mantingut tan bé el tipus, us espera molta feina i segurament serà molt dura. Que tingueu molts encerts!

 3. Antoni diu:

  Benvolgut Rafa: és lamentable que vots als partits estatals, tant PSC, com PP, treguin del nostre Ajuntament un partit amb gent del poble que durant molts anys heu treballat amb molta empenta e il.lusió. Ens esperen quatre anys molt durs, tant perque no hi ha diners, com perque no es podran debatre els assumptes. Si avans, amb 10, s’apoiaven amb el trànsfuga i no volien discutir els assumptes importants, no vull imaginar la prepótencia que demostraran amb aquesta majoria. I, lo fotut, és que el poble continuarà recordant les bosses vermelles i els copets a l’espatlla, i, els avis, les excursions que entre tots paguem. Quins quatre anys ens esperen al poble!! Nomès desitjo que la gent obri els ulls i vegi lo que fan, i lo que no volen fer.
  Ànims Rafa i equip.
  Una abraçada

  Antoni

Els comentaris estan tancats.